Sremska Mitrovica – Po uzoru na pozorišno ozbiljnije sredine i prateći interesovanje publike i ove godine pozorište „Dobrica Miulutinović“ organizuje pozorišno leto „Tragovi 2014“.

U okviru manifestacije „Tragovi 2014“ koja će trajati od 14. do 30. avgusta biće odigrano nekoliko predstava i postavljena jedna izložba. Sva predstave biće odigrane u Lapidarijumu Muzeja Srema sa početkom u 20:00 časova, a ulaz na sve programe je besplatan. U slučaju loših vremenskih uslova programi će se izvoditi na velikoj sceni pozorišta „Dobrica Milutinović“.

U četvrtak, 14. avgusta sa početkom u 20:00 časova biće prikazana izložba rada omladinskog studija Pozorišta „ Dobrica Milutinović“.

U ponedeljak, 18. agusta sa početkom u 20:00 časova biće odigrana predstava za decu pozorišta „ Dobrica Milutinović“ pod nazivom „Jedna sasvim obična bajka“.

U utorak 19. avgusta sa početkom u 20:00 časova biće odigrana večernja predstava Pozorišta „Dobrica Milutinović“ pod nazivom „Srem naša kuća“.

U sredu 20. avgusta sa početkom u 20:00 biće odigrana večernja predstava Pozorišta „Dobrica Milutinović“ pod nazivom „Uspavanka za poplavljeni bal“.

U četvrtak 21. avgusta sa početkom u 20:00 časova odigraće se večernja predstava „Ko je ovde idiot?“
Igraju: Milan Kalinić, Srđan Ivanović

U subotu 23. avgusta sa početkom u 20:00 časova za sve ljubitelje grčke tragedije organizuje se „Veče grčke tragedije“ – večernja predstava, projekat Pozorišta“ Dobrica Milutinović“

U utorak 26. avgusta sa počletkom u 20:00 časova biće odigrana večernja predstava, monodrama Radoslav Rale Milenković pod nazivom „Naši Dani“.

U sredu 27. avgusta sa početkom u 20:00 časova biće odigrana predstava za decu Pozorišta „Dobrica Milutinović“ pod nazivom „Patuljci protiv Noćke Zloćke“.

U četvrtak 28. avgusta sa početkom u 20:00 časova biće odigrana večernja predstava, monodrama Slobodana Ćustića pod nazivom „O glumatanju“.

U subotu, 30. avgusta sa početkom u 20:00 časova biće odigrana večeranja predstava pod nazivom „Pohvala ludosti“.

IMG_2462

Možda Vam se svidi i