Provedite vikend u pozorištu

Sremska Mitrovica – U subotu 14. decembra ljubitelji pozorišne scene imaće priliku da pogledaju dve predstave u Pozorištu “Dobrica Milutinović”.

Za najmlađe rezervisan je termin tačno u podne, jer će na velikoj sceni Pozorišta biti odigrana predstava “Putujuća laboratorijska školica za određivanje idealnog zanimanja“.

Autori predstave a ujedno i glumci: Srđan Alatić i Slađana Mikić će se potruditi da se sjajno zabavite i puno naučite.

Još jednom u vašem gradu širom sveta malo poznati stručnjak. Dragorad Sveznalić – Genije i njegova „Putujuća labaratorijska školica za određivanje idealnog zanimanja“ je tu da Vam pomogne i istančanim naučnim metodama reši vaše probleme.Ukoliko niste sigurni koje je pravo zanimanje za vas, vašim mukama je kraj. Od Kine do Madagaskara, preko Aljaske i Fruške gore, nema boljeg stručnjaka. Njegov termin od 40 minuta u Vašem gradu nemojte propustiti. Ukoliko imate od 4 do 12 godina, nema potrebe da pozivate telefonom. Dođite u pozorište, stanite u red i uživajte.

Cena ulaznice je 200 din.

U večernjem terminu od 20:00 sati na Velikoj sceni biće odigrana predstava “Cirkus teleportano”.

Predstava mitrovačkog Pozorišta „Cirkus Teleportano“ je jedna duhovita, jednočinska predstava u kojoj centralnu ulogu ima teleport mašina koja premešta likove u različita vremena.
U predstavi se prepliću likovi iz 1943. godine: partizani Mirko i Slavko, iz 2013. godine udovica Jelena koja je ujedno i centralni lik predstave i likovi iz 2093. godine u kojoj se nalazi Cirkus Teleportano, čiji je vlasnik gospodin Firs.
Uz pomoć vremeplova, teleport mašine, likovi putuju u prošlost, sadašnjost i budućnost gde se mogu videti leteći automobili, čudnovate sestre i duh. Poenta koju glumci kroz celu predstavu žele da pokažu je da je, sadašnji trenutak, i pored svih problema ipak najbolji.

Cena ulaznice je 400 din., a za penzionere i studente 200 din.

Za rezervacije i informacije možete se obratiti sekretarijatu Pozorišta „Dobrica Milutinović“ na telefon 615-115.

You May Also Like