Sremska Mitrovica – Humanitarna prodajna izložba Ozon Pop Kultura.

Mesto održavanja: Vizitorski centar «Carska Palata», Sremska Mitrovica.
Datum održavanja: 14. februar 2013. godine.20:00 časova. Organizacija:Ozon radio, Mondo(Wizard elektronic) i Grad Sremska Mitrovica.

Pozivamo Vas da dođete na kulturni dogadjaj „Ozon Pop Kultura“, koji će biti održan u četvrtak, 14. februara, u Carskoj Palati, sa početkom u 20.00 časova.

Cilj organizovanja ovog desavanja je skupljanje novčane pomoću za lečenje Marka Stojanovića, rodom iz Ravnja, sada u Mačvanskoj Mitrovici, obolelom od kvadriplegije(potpuna oduzetost celog tela).

U programu, koji će voditi voditelji radija Ozon iz Sremske Mitrovice, učestvovaće : Marko Ribić, Igor Aštalkovski i Dalibor Medjedović koji će pevati nekoliko popularnih pesama, plesačka grupa(SMB D*G Team Serbia) i prezenteri popularne kulture. Slušaćete samo popularnu muziku, DJ Igy i DJ Orlović Djordje(Ozon radio), svetlosni efekti, teški dim, zvuk (Wizard elektronic).
Dešavanje zakazano za 14.februar, počinje sa otvaranjem izložbe fotografija „Ozon Pop Art“.Izložba je humanitarnog karaktera. Sakupljen novac odlazi Marku Stojanoviću.Za vreme manifestacije, ko želi, moći će i da donira sredstva za pomoć Marku.

Otvaranje u 20.00 h i uz program koji će trajati do 22.00 h, svi gosti biće u prilici i da uživaju uz odobrana vina četiri vinarije koje će se ove večeri takođe predstaviti, tako obeležavamo tog dana i Dan vina.

Vinarije koje će nas obradovati vinom 14.februara!
– „TRS“ Ilok
– Vinarija Šišatovac
– Mačkov Podrum
– Vinarija „Do kraja sveta“

Pomozimo Marku da ode na operaciju matičnim ćelijama u Beč!

U leto 2007. godine igra grupe dečaka na Savi po meni se završila kobno. Nespretan skok u vodu izazvao je prelom vratnog dela kičme (C6). Usledila je potpuna oduzetost celog tela ( kvadriplegija) i ni malo ohrabrujuce prognoze lekara. Rehabilitacija je trajala sedam meseci, a onda sam se vratio kući u invalidskim kolicima. Hvala dragom Bogu ni jednog trenutka nisam verovao da se niću oporaviti iako je to bilo veom teško. Uz pomoć porodice , stalno sam vežbao, počeo da ustajem iz kolica, da stojim, da napravim prvi korak. Uz to sam završio i srednju i visoku školu. Sad mogu da hodam uz pomoć šetalice, štaka. U svakom pogledu sam napredovao, ali zelim i dalje. Ukazala mi se prilika da odem na operaciju matičnim ćelijama u Beč. Verujem da će mi ta operacija pomoći da se još oporavim, da se osamostalim i ponovo živim kao i svi moji vršnjaci.
Za tu terapiju mi je potrebno 13.000.00 € sto moja porodica to ne može da mi pruži. Ovim putem bih zamolio sve humane ljude da mi pomognu. Svestan sam koloko je danas mongima teško, ali i nadam se da postoje oni koji će želeti i moći da mi pomognu.

Račun za uplatu sredstava:
Marko Stojanovic
04.11.1990.
BANCA INTESA
Dinarski račun/RSD account: 160550010087543933
Devizni račun/Foreign currency account: RS35160553020064761829
Fejsbuk grupa: https://www.facebook.com/PomocMarkuDaOdeNaOperacijuMaticnimCelijama/info

You may also like