Dnevni horoskop za utorak, 23. april

Od strane Ozon
0 komentar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Dugogočekivan aspekt, konjunkcija Jupitera i Urana, planeta putovanja, obrazovanja i budućnosti, u astrološkoj kući posla i ljubavi, donosi vam dobitke preko putovanja, obrazovanja, IT sektora, medija, interneta, avijacije, organske poljoprivrede.

 
Bik

Jupiter i Uran u vašem znaku danas se nalaze na istom stepenu – aspekt koji se dešava jednom u životu a može da vam donese iznenadno napredovanje na poslu, kao i neočekivane novčane dobitke preko kontakata sa strancima.

 
Blizanci

Ulazite u period priprema za realizaciju velikih planova u narednih godinu dana. Egzaktna konjunkcija Jupitera i Urana u Biku (obe planete na istom stepenu) koja se dešava jednom u životu, donosi vam podršku moćnih osoba.

 
Rak

Jupiter i Uran danas se nalaze na istom stepenu Bika, znaka u koji „pada“ vaša astrološka kuća neočekivanih situacija, zbog čega vam se mogu ukazati iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, stranaca i velikih organizacija.

 
Lav

Konjunkcija Jupitera i Urana, vladalaca vaše kreativnosti i partnerskih odnosa, stavlja akcenat na karijeru u kojoj će biti raznih preokreta, ali i na ljubavni život. Očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja živi u inostranstvu.

 
Devica

Konjunkcija Jupitera i Urana, koja se dešava jednom u životu, slobodnim Devicama može doneti donosi poznanstvo sa harizmatičnom osobom na putu ili predavanju. Dobijate ponudu za saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu.

 
Vaga

Konjunkcija Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima u osmom astrološkom polju donosi vam neočekivano uvećanje prihoda. Ljubomorne scene sa ljubavnim partnerom. Moguć hormonski disbalans.

 
Škorpija

Egzaktna konjunkcija Jupitera i Urana u vašem sedmom astrološkom polju, koja se dešava jednom u životu, donosi vam promene na emotivnom planu. Moguć ulazak u brak ili početak zajedničkog života sa emotivnim partnerom.

 
Strelac

Vaš vladalac Jupiter na istom stepenu sa Uranom u Biku, znaku u koji „pada“ astrološka kuća posla i zdravlja, najavljuje mogućnost promena na radnom mestu ali i zarade preko uslužnih delatnosti i nekretnina. Podložnost povredama.

 
Jarac

Jedan od vaših vladalaca, Uran ,danas obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Jupiterom u astrološkom polju kreativnosti i ljubavi, pa će vaši talenti mogu doći do punog izražaja. Moguć romantičan susret sa harizamtičnom osobom.

 
Vodolija

Konjunkcija vašeg vladaoca Urana i Jupitera, planeta više sile i kontakata sa strancima, u astrološkoj kući privatnog života, koja se dešava jednom u životu, donosi vam neočekivane promene u domu i privatnom biznisz. Oprez za volanom.

 
Ribe

Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera i Urana, planeta prosperiteta i novih tehnologija u trećoj astrološkoj kući, donosi iznenadnu ponudu za nov poslovni projekat. A Amorova strela može da vas pogodi na putu ili predavanju.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar