Dnevni horoskop za sredu, 24. april

Od strane Ozon
0 komentar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Mesec u znaku Škorpije, u koji „pada“ vaše astrološko polje finansija, može da vam donese zakasnelu isplata. Strastveni susret sa harizmatičnom, ali posesivnom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Problem sa viškom vode u organizmu.

 
Bik

Kako biste smanjili napetost koju vam stvara opozicija između Jupitera i Urana nad Algolom u vašem znaku i Meseca u Škorpiji, okupirali ste se poslom. Voljena osoba je ljubomorna jer misli da je nešto drugo u pitanju. Osetljivo grlo.

 
Blizanci

Napet aspekt između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, donosi vam nesuglasice u domu i porodici. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, može da preraste u strastvenu romansu. Smanjite unos šećera.

 
Rak

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u petom astrološkom polju, donosi vam iznenadnu poslovnu ponudu, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa obrazovanjem ili sportom. Partner je sklon preterivanju i ljubomori. Unosite više tečnosti.

 
Lav

Vladalac polja posla, retrogradni Merkur, pravi izazovan aspekt sa Mesecom u četvrtom astrološkom polju, pa izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Aspekti Sunca čine vas podložnim uticaju bračnog ili dugogodišnjeg partnera.

 
Devica

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, formira napet aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući polju logike, zbog čega danas možete da donesete pogrešnu odluku, zato oprez! Jedan Bik vam šalje romantičnu poruku. Unosite više tečnosti.

 
Vaga

Mesec u astrološkom polju posla obrazuje napete aspekte sa vašim vladaocem Venerom i nekretnicom Algol, blizu Jupitera i Urana, donoseći vam nove izazove, ali i vanredne troškove. Partner pokazuje znake posesivnosti. Više se odmarajte.

 
Škorpija

Mesec u polju ličnosti pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, što donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Moraćete da se prilagodite željama emotivnog partnera, naročito ako se radi o nekom Jarcu ili Biku. Bol u leđima.

 
Strelac

Vaš vladalac Jupiter blizu Urana i Algola u polju posla pravi napet aspekt aspekt sa Mesecom u Škorpiji, zbog čega ćete biti u dilemi da li da prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. Tajna romansa izbija na videlo. Izbegavajte alkohol.

 
Jarac

Harmoničan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam novac preko intelektualnih i delatnosti koje podrazumevaju česta putovanja. Razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti. Proverite krvnu sliku.

 
Vodolija

Možete da očekujete zaradu preko poslova sa nekadašnjim saradnicima i partnerima. Aspekti vašeg vladaoca Urana blizu Jupitera i Algola, najavljuju trzavice u domu i sa čkanovima porodice. Vaga vam šalje poziv za izlazak. Izbegavajte alkohol.

 
Ribe

Aspekti vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, slobodnim Ribama donose susret sa harizmatičnom, ali posesivnom osobom koja stiže sa puta ili često putuje, zbog posla. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Dodatni oprez u saobraćaju.

Izvor: Večernje novosti

Možda Vam se svidi i