Milorad Pantić Luki podneo tužbu zbog afere sa upisom dece u vrtić

Od strane Ozon
0 komentar

PEĆINCI. Poverenik Srpske napredne stranke za opštinu Pećinci Milorad Pantić Luki, podneo je privatnu tužbu zbog klevete protiv predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke Nikole Mažića, piše IN Medija

Ova sremska opština dospela je u žižu javnosti nakon što su roditeljima, koji su članovi Demokratske stranke, deca stavljena na listu čekanja. Roditelji su tada za čitavu situaciju u kojoj su se našli optužili poverenika SNS-a Milorada Pantića Lukija.

U saopštenju je navedeno da je nakon pritužbe Udruženja A11 – Inicijative za ekonomska i socijalna prava i roditelja protiv predškolske ustanove zbog diskriminacije troje dece koja nisu upisana, Poverenik doneo mišljenje da je rukovodstvo vrtića iz Pećinaca povredilo odredbe Zakona o zabrani diskriminacije.

Milorad Pantić Luki smatra da je „inspirator medijske hajke“ na njega Demokratska stranka čiji je funkcioner Nikola Mažić.

Milorad Pantić Luki smatra da je „inspirator medijske hajke“ na njega Demokratska stranka čiji je funkcioner Nikola Mažić.

Tuženi Nikola Mažić kaže za IN Medija da se „nastavlja politički progon u Pećincima, jer je Pantić razotkriven kod nezapmćene diskriminacije dece i veoma koruptivnih radnji“.

Na suđenju koje je zakazano za sredu, 29. marta, Nikola Mažić očekuje da će pravosuđe biti nezavisno i profesionalno.

„Nadam se da će pravosuđe biti nezavisno i profesionalno u mom slučaju, kao i u slučaju naših tužbi protiv Predškolske ustanove i Anite Volčevski“, zaključuje Mažić.

Vest čitajte na IN Medija 

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik