Golfska avantura iz Srema: Prvi slučaj u istoriji da se Golf 2 pokvario

Od strane Ozon
0 komentar

Priča o tri momka iz Inđije i njihovoj popularnoj „Golf dvojci“ postala je hit na društvenim mrežama nakon niza snimaka njihove neobične avanture na putu ka Jadranskom moru. Bez obzira na prepreke, njihova želja da stignu do mora bila je jača.

Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov) • Instagram photos and videos

Na braniku voljenog automobila Balkanaca, stajala je poruka „Pomoli se da do mora stignemo“, dok su na krovu imali gume za plivanje raznih boja, oblika i dimenzija. Njihovom putovanju pažnju su posvetili vozači duž puteva u Crnoj Gori, a snimak je brzo postao viralan na Instagram stranici „Podgorički vremeplov“. Mnogi su komentarisali da su momci pravi kraljevi i da nemaju bojazni ako je model „1.6 dizel“.

Međutim, nekoliko sati kasnije, objavljen je snimak automobila koji ga prevozi šlep služba. Razočarani pratioci pokazali su svoju balkansku solidarnost i pokrenuli inicijativu da se sakupi novac kako bi im se kupio očuvaniji i bolji Golf.

„Nažalost, naš prijatelj se ipak vraća šlepom“, stajalo je u opisu novog snimka.

Komentari su se nizali kao na traci. Ljudi su izražavali želju da pomognu momcima, ponudili novčanu podršku, a neki su predlagali i tehničku pomoć.

I onda, sinoć, trojac iz Inđije se ponovno oglasio, ovaj put sa srećnim vestima. „Hvala što ste se molili. Golf je ponovo u funkciji“, napisali su u opisu snimka i poslali ga „Podgoričkom vremeplovu“. Na snimku se vidi kako nasmejani stoje pored automobila koji je ponovo „stao na svoje točkove“, te je avantura mogla da se nastavi.

Pratitelji su izrazili oduševljenje i radost zbog obnove Golfa. Njihovu avanturu su pratili s toliko entuzijazma i empatije da je priča postala pravi hit na društvenim mrežama.

„Srećan vam put, da zdravo stignete!“, „Sviđa mi se ovaj rijaliti. Sve u svemu, nek si nam ti živ i zdrav! Svako dobro.“

Možda Vam se svidi i