Detalji tragičnog događaja smrti muškarca (68): Uhapšeni Goran J. i sinovi, saslušani u Višem javnom tužilaštvu

Od strane Ozon
0 komentar

Uhapšeni Goran J.(43), i njegova dva sina Dejan J.(26) i S.J.(18) iz Novog Slankamena, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici i njima je određen pritvor do 30 dana.

Uhapšeni zbog ubistva. Napali šezdesetosmogodišnjeg muškarca, usled povreda preminuo nakon dvadeset dana – Ozon Media

Oni su osumnjičeni za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom, odnosno da su 9. oktobra fizički napali Milenka Lazarevića (68) takođe iz Novog Slankamena i naneli mu teške telesne povrede usled kojih je preminuo nakon dvadeset dana.

Goran i njegova dva sina, kako nezvanično saznajemo, pred sudijom su negirali ovo krivično delo, ali daljom istragom i da ne bi uticali na svedoke, provešće vreme u pritvoru.
Meštani ovog sremskog mesta, nakon što su saznali za ovaj nemili događaj, i dalje ne veruju da je neko namerno udario ili povredio Milenka, iako je često nepozvan upadao na slavlja, kako oni kažu, bio dosadan.

Mladić koji je te večeri služio na proslavi punoletstva, je dobar sa njegovim sinom, on bi mu valjda prvi rekao da je nešto primetio. I dalje nam u selu nije jasno, kako niko ništa nije video, da li je neko Milenka udario, gurnuo a baš tu gde je ležao nije skriveno mesto već na oku svakog posetilaca.- kaže jedan od svedoka koji je i dao izjavu policiji, povodom ovog događaja, ali ne želi da mu ime spominjemo.
Za Milenka u Novom Slankamenu, kažu da je bio dobar čovek, nije bio agresivan, ali da je voleo da popije, što ga je, kako navode alkohol i odveo u propast.

Zanemario se, bio je bolestan a nije vodio računa o zdravlju. Sin mu je stalno uzimao lekove, a on da li bi ih i popio. Ne želim nikoga da branim, ali ne verujem da ga je neko tukao, baš zato što mi svi znamo kakav je on.- priča Stevan Z. iz ovog mesta.

Milenko se te kobne večeri pojavio na jednoj proslavi punoletstva, nekoliko puta je ulazio i izlazio iz sale, iako ga organizatori rođendana nisu zvali. Posle izvesnog vremena, viđen je kako leži na stepeništama.
Kao što su meštani i ranije činili, tako su i ovaj put pozvali njegovog sina da dođe po njega, koji je odmah i došao i odvezao ga kući.

Tek sutra dan, kada je stigao kod oca, Milenko je jaukao od bolova, nije mogao da ustane. Sin ga je odvezao u bolnicu, gde je posle dvadesetak dana preminuo.
Istražne radnje koje će biti preduzimane u narednom periodu, treba da dokažu, da li je Milenka neko tukao ili se sam povredio.

Možda Vam se svidi i