Red vožnje „Srbija voza“

Od strane Ozon
0 komentar

U promotivnom periodu od sutra do 30. aprila cena karata u jednom smeru za 1. i 2. razred elektromotornim vozovima dabldeker Inter City „Soko“ i u Regio vozovima na relaciji od Beograda do Novog Sada koštaće 300 dinaraa, saopštila je danas kompanija „Srbija Voz“, a deci do šest godina prevoz će biti besplatan.

Vozne karte, karta za bicikle i prekomerni ručni prtljag proveravaće se na mobilnim terminalima, a putnicima nije dozvoljen ulazak u voz bez vozne karte, navedeno je u saopštenju, uz napomenu da u promotivnom periodu neće važiti ostale povlastice. 

U Regio vozovima kondukteri će izdavati vozne karte po cenama sa blagajne. Putnici koji poseduju avionsku kartu „Air Serbia“ na relaciji Beograd-Njujork, prevoziće se, besplatno u Inter City vozu „Soko“ u odlasku ili povratku, na relaciji Beograd Centar-Novi Sad-Beograd Centar.

Tim putnicima na raspolaganju su slobodna mesta u zonama za sedenje koja ne podležu rezervaciji. Prema objavljenom redu vožnje „Srbija voza“, Inter City vozovi polaziće iz stanice Beograd Centar ka Novom Sadu u 5:55, 7:34, 10:05, 14:05, 16:30, 18:03 i 20:05 časova. 

* Iz železničke stanice Novi Sad do Beograd Centra svakodnevno će saobraćati četiri Regio ekspres voza, koji će se zaustavljati u sedam stanica, i to: Sremski Karlovci, Beška, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica i Novi Beograd

Regio vozovi polaziće u 5:28, 7:46, 9:02, 11:01, 13:00, 15:17, 17:03, 19:16 i 21:01 časova. Zbog nastavka radova u stanici Novi Beograd, vozovi u ovoj stanici se trenutno neće zaustavljati. Od danas od 11 časova „Srbija Voz“ uvodi novi i proširuje postojeći sistem internet kupovine redovnih voznih karata, a putnici će redovne vozne karte, za sve unutrašnje relacije, moći da kupe posredstvom web aplikacije „Srbija Voz“ i mobilnim telefonima, besplatnim preuzimanjem aplikacije sa Google Playa i App Stora, navedeno je u saopšenju. 

Putnici će elektronskom kupovinom voznih karata ostvarivati popust od pet odsto na ukupnu cenu karte. 

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik