Uhapšeni lopovi: Ukrali kutiju sa dobrovoljnim prilozima za lečenje dvogodišnjeg dečaka

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pripadnici Policijske uprave Sremska Mitrovica uhapsili su lopove koji su krajem februara meseca ukrali kutiju sa humanitarnim prilozoma namenjenim za lečenje dvogodišnjeg Stefana Gončina iz Rume koji se bori protiv retke bolesti – tuberoskleroze mozga.

Kako saznaje „Blic“, policija je uhapsila muškarca D.J. i jednu maloletnicu, oboje sa područja Rume, i kod njih pronašla kutiju ukradenu iz rumske ambulante Hitne pomoći.

Zahvaljujući snimcima sa kamera i naknadnim operativnim radom pronađen je i uhapšen par koji se sumnjiči za bezočnu krađu kutije u koju su građani ostavljali dobrovoljni prilog za lečenje malog Stefana. Nažalost, nije moguće utvrditi koliko je novca bilo u kutiji za pomoć što ne umanjuje krivicu osumnjičenih i protiv njih je podneta prijava za krivično delo krađa – objašnjava za „Blic“ izvor iz policije.

Podsetimo, svako ko želi da pomogne malom Stefi to može da učini slanjem sms poruke sa sadržajem 664 na broj 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160-547444-51 , kao i devizni račun: 00-540-0002917.6

Izvor: blic.rs

Možda Vam se svidi i