Sajam zapošljavanja

Od strane Ozon
0 komentar

SREM – Opština Pećinci i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica organizuju peti Sajam zapošljavanja u četvrtak, 16. maja, od 11 do 13 časova, u sali hotela „Evropa“, Ulica Vojvode Vuka bb u Šimanovcima.

Očekuje se učešće oko 20 kompanija, koje posluju na teritoriji pećinačke opštine. One će na svojim štandovima predstaviti potrebu za radnicima, što je dobra prilika za nezaposlene da se na jednom mestu upoznaju sa celokupnom ponudom slobodnih radnih mesta i da odmah i konkurišu za mesta za koja su zainteresovani.

Pećinačka lokalna samouprava će organizovati besplatan prevoz za nezaposlena lica sa teritorije opštine Pećinci, koja su zainteresovana za učešće na Sajmu, a nisu u mogućnosti da obezbede sopstveni prevoz.

Lica kojima je potreban prevoz treba da se prijave Opštini Pećinci putem telefona 400-729 ili 400-722 radnim danima do 14. maja u periodu od 8 do 15 časova i da ostave podatke i kontakt telefon, kako bi blagovremeno bila obaveštena o rasporedu polaska autobusa iz njihovog naselja.

V. H./dnevnik.rs

Možda Vam se svidi i