Obnova saobraćajne infrastrukture na Fruškoj gori jedan od prioriteta Pokrajinske vlade

Od strane Ozon
0 komentar

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na deonici Grebenskog puta na Fruškoj gori, od raskrsnice koja vodi ka Čortanovcima sa državnim putem IIA-100 do hotela „Norcev“, za šta je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila više od 304 miliona dinara.

Ova deonica Grebenskog puta bila je u veoma lošem stanju. Nakon sanacije biće omogućena bolja povezanost Inđije, Iriga i Sremskih Кarlovaca i povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju“, ocenio je predsednik Mirović.

U maju očekujemo, dodao je on, završetak radova na ovoj deonici. Radićemo zajedno sa opštinama korak po korak, kako bismo Grebenski put, u dužini od 54 kilometara u potpunosti rekonstruisali, na korist svih meštana, turista i izletnika“, izjavio je predsednik Mirović.

„Obnova Grebenskog puta ima ogroman značaj za razvoj turizma na Fruškoj gori. Sanacijom i rekonstrukcijom ovog puta biće rešen najveći deo fruškogorske saobraćajne infrastrukture“, kazao je predsednik Mirović.

Događaju su prisustvovali i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Opštine Irig Stevan Кazimirović, predstavnici Opštine Sremski Кarlovci i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Кovačević.

Možda Vam se svidi i