Ubica iz Dobrinaca ubio Britanca. Ubistva u Srbiji su se dogodila između 31. jula i 1. avgusta 2018. godine, u Dobrincima – u blizini auto- puta.

Ime koje je tada koristio bilo je Huan Jasin. Naime, Lavangin koji je u tom trenutku navodno imao 15 godina, dvojicu Avganistanaca ubio između 31. jula i 1. avgusta 2018. godine u Dobrincima u blizini autoputa. U novembru 2020. godine sud u Srbiji ga je osudio za ubistvo u odsustvu.

Avganistanac Lavangin Abdulrahimzai (21) proglašen je početkom ove nedelje u Velikoj Britaniji krivim za ubistvo mladića u Burnemotu. Prema tvrdnji postupajućeg britanskog sudije, osoba koja se u Velikoj Britaniji predstavlja kao Lavangin Abdulrahimzai u Dobrincima je 2018. godine ubila dvojicu migranata.

Naime, Lavangin, koji je u tom trenutku prema vlastitoj tvrdnji, navodno, imao svega 15 godina dvojicu sunarodnika ubio je između 31. jula i 1. avgusta 2018. godine u blizini pumpe OMV i auto-puta Beograd – zagreb.

Avganistanci su tada boravili u kolibi, kada je među njima izbila svađa oko prevoza migranta, a Lavangin je tada potegao oružje usmrtivši ih.

Branko Žujević

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik