Za lečenje malog Nikole šabačka „Fontana“ prikupila preko 1.200.000 dinara!

Od strane Ozon
0 komentar

OZON Media | Sremska Mitrovica Vesti

U punoj sali šabačke „Fontane“, pevači i organizatori uz pomoć građana prikupili novac za lečenje malog Nikole Miloševića.

Uz „Hit bend“ pevao je i veliki broj pevača koji su želeli da pomognu jednom mladom životu da odrasta kao sva druga deca i uživa u životu. Oni su na humanitarnom koncertu „Muzikom protiv leukemije“, održanom u punoj sali šabačke „Fontane“, prikupili preko 1. 200.000 dinara za lečenje Nikole Stanišića, dečaka koji boluje od epilepsije.

U organizaciji kafane „Fontana“ iz Šapca i „Hit“ benda, humanitarno vece je prošlo izuzetno uspešno, prikupljen je veliki deo srestava za malog Nikolu. U naše ime, zahvalili bi se svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovom lepom gestu, hvala svim gostima, posebu zahvalnost dugujemo nasim dragim pevačima koji su se odazvali i napravili jednu sjajnu atmosferu, našem celokupnom osoblju kafane. Ponosni smo i srecni! Nikoli želimo da brzo ozdravi, i ima jedno lepo detinjstvo. Novac su prikupuli kafana „Fonatana“ iz Šapca, osoblje kafane, „Hit“ band i ostali muzičari i gosti za jednu noć, poručuje Jelena Tubić Jokić, organizator humanitarne akcije, naša mitrovčanka koja živi u Šapcu.

Nikola (2020.) boluje od epilepsije G40.9 i infractus cerebri non specifikatus I63.9. Nikola je terminsko rođeno dete. Sa svojih navršenih trinaest dana života počeo je da se bori za život. Njegova borba je trajala petnaest dana. Preživeo je težak oblik sepse koji je ostavio posledice na mozgu. Tada je dobio oštećenje centralnog nervnog sistema i zbog toga Nikola nije sposoban za samostalni život. Nikola ne puzi, ne hoda, ne priča, još uvek leži i raduje se životu.

Da bi Nikola bio kao svi svoji vršnjaci neophodno je da ode na tretman matičnim ćelijama u Tursku. Pored toga, Nikoli su potrebna sredstva za troškove prevoza i smeštaja. Porodica nije u mogućnost da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Nikoli, tako što će poslati SMS sa brojem 110 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem           E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Upiši 110 i pošalji SMS na 2407

Možda Vam se svidi i