Upozorenje „Puteva Srbije“: Vozite pažljivo, za vikend najavljene obilnije padavine

Od strane Ozon
0 komentar

„Putevi Srbije“ apeluju da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje od petka, 18. novembra do ponedeljka, 21. novembra, jer se prema prognozi očekuju obilnije padavine širom Srbije.

Republički hitrometeorološki zavod navodi da se veća količina kiše u petak i subotu najpre očekuje u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji, dok će se u nedelju i u ponedeljak zona intenzivnih padavina izmestiti na jug i istok zemlje.

Prema upozorenju, očekuje se da ukupna količina kiše za četiri dana u Vojvodini dostigne od 20 do 40 mm, a u ostalim krajevima od 40 do 70 mm, u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, kao i u regionu Pomoravlja i Homoljskih planina lokalno i više. „Vozačima savetujemo da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu“, kažu u „Putevima Srbije“.

Izmene u saobraćaju zbog radova na deonicama pojedinih putnih pravaca

Auto-put E-75, petlja Novi Banovci-petlja Beograd, u oba smera, radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije do 19. novembra od 8 do 16 časova.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Inđija – Stara Pazova, produžetak obustave saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta do 30. novembra. Alternativni putni pravac: centar Inđije – Ljukovo – Putinci i Putnici – Golubinci – Stara Pazova.

Možda Vam se svidi i