Mesečni horoskop za avgust 2022. godine

Od strane Ozon
0 komentar

OVAN

U avgustu će Ovan moći da pronađe rešenje za mnoga pitanja koja su se delovala nerešiva. Pre svega, to se odnosi na finansijske probleme. U potrazi za pravim putem, slušajte svoju intuiciju, ali nemojte zanemariti savete voljenih. Oni će biti veoma blagovremeni i spasiti vas od nepromišljenih koraka. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite. Ovo će uplašiti loše volje, a pristalice će uveriti u vašu iskrenost i pouzdanost. Možete pronaći nove prijatelje tamo gde niste očekivali. Kraj meseca obećava uzbudljive romantične avanture. Uživaćete u novim iskustvima i leteti na krilima ljubavi. Neće biti dosadno ni porodičnim Ovnovi. Zajednički odmor može povečati bliskost među partnerima.

BIK

Avgust će biti mesec velikih planova za Bika. Možete početi da ih gradite od prvih dana. Posebno su povoljni projekti vezani za hobije i sport. Razmislite o svemu i onda ostavite sve ono što vas ne ispunjava iza sebe. Moguće je da pravo vreme za neke stvari još nije došlo, ali strpite se – sve se može preokrenuti. Sredinom meseca predstavnike znaka će privući razne avanture. Ne suzdržavajte se, ali budite oprezni. U trećoj dekadi avgusta pazite na nepromišljene kupovine i rasipanje novca. Moguće su nelagodnosti sa nadređenima, izbegnite konflikt.

BLIZANCI

Ovo je period savršenog učenja – to bi trebalo da bude vaš moto Blizanace u avgustu prati žudnja za znanjem i entuzijazam koji će pomoći će vam da savladate i kombinujete naizgled nespojive nauke. A vaše životno iskustvo će vam reći kako da primenite nova znanja za dobrobit i sebe i drugih. Materijalne koristi neće vas naterati da čekate. Što se tiče ljubavi, sve će biti tiho i mirno. Zvezde ne obećavaju izlive emocija na koje ste navikli. Ali vaše misli će biti usmerene na nešto drugo. U avgustu postoji rizik od umora i prenaprezanja. Odvojite vremena za odmor kako bi se vaše telo i um reciklirali. Mlad mesec krajem meseca podstaći će Blizance na promene. Selidba, promena posla i bračni status će proći dobro. Ako vam generalno sve odgovara, pomerite nameštaj ili promenite imidž.

RAK

Rakovi će u avgustu morati da se posvete poslu. Biće mnogo teže donositi odluke. Izbor može biti bilo koji, ali će odrediti vaš život za narednu godinu. Imajte ovo na umu kada kažete da ili ne. Sredinom meseca zvezde obećavaju prijatna iznenađenja. To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mesta na koja ste se već nadali. Iskoristite ovaj dar sudbine da stvorite zalihe pozitivnih emocija. Dobro će doći kada se suočite sa preprekama i izazovima. Kraj avgusta doneće novi zaokret u odnosima sa voljenima i prijateljima. Izbegavajte svađe i sporove. Najbolji lek za sve probleme je kompromis.

LAV

Lavove će početkom meseca zavrteti vrtlog događaja. Pokušajte da ostanete u sadašnjem trenutku i verujte sebi. Moraćete iz nekih negativnih siuacija sami da izađete. Na povratku možete mnogo izgubiti. Budite ozbiljni, posebno u pitanjima koja se odnose na finansije i imovinu. Nemojte žuriti da ulažete u velike kupovine. Čuvajte se prevara u prometu nekretnina. Ostavljate snažan utisak na druge ljude. Mnogi predstavnici suprotnog pola poželeće da upoznaju hrabrog Lava ili šarmantnu Lavicu. Ljubav na prvi pogled može prerasti u dugu i jaku vezu.

DEVICA

Početkom avgusta Device ne treba da brinu o sitnicama. Svet će se stalno menjati i uglavnom na bolje. Ponekad će vam se činiti da to nije tako, ali vreme će sve staviti na svoje mesto. Druga polovina avgusta je savršena za rešavanje važnih pitanja i izbor životnog puta. Moraćete da napravite izbor i da nastavite da se držite izabranog puta. Biće teško izabrati, i nećete uspeti da se isključite. Zvezde savetuju da sledite svoju intuiciju. Krajem avgusta mogu isplivati stari problemi koje ste dugo i tvrdoglavo odbijali da primetite. Oslobodite ih se jednim potezom. Ovo će vam pomoći da očistite svoj život od nepotrebnih ljudi i događaja i napravite mesta za nova dostignuća.

VAGA

Avgust za Vagu biće mesec lakoće i harmonije. Lako ćete sklapati nova poznanstva – i isto tako lako prekinuti stare veze. Ako želite da promenite posao ili mesto stanovanja, takođe ćete imati sreće. Uticaj pozitivnih trendova biće primetan u svim oblastima. Sredinom avgusta će vam se činiti da je sreća počela da opada. Sada, da biste postigli iste rezultate, moraćete da uložite dvostruke napore. Problemi mogu doći od starih poznanika. sačuvajte mir u sebi. Poslednje nedelje u mesecu bićete posebno ubedljivi. Iskoristite ovo vreme da dobijete ono što želite od svojih pretpostavljenih. Ako imate kreativni projekat, sada je najbolje vreme da ga lansirate i napravite velike stvari.

ŠKORPIJA

Zvezde poručuju da će avgust za Škorpije biti mesec napredovanja u karijeri. Poslovna pitanja će doći u prvi plan od samog početka meseca. Sa prvim uspesima vaše ambicije će se višestruko povećati. Ne budite arogantni: samopouzdanje je dobro, ali ne dozvolite da ego preuzme kontrolu. Lični život će biti u drugom planu. Možda se vašoj srodnoj duši čini da ste zaboravili na nju. To će izazvati propuste i svađe. Ukoliko ne rešite probleme već ih samo gurate pod tepih, može doći do rastanka. Obratite pažnju na voljene, ali ne zaboravite na sebe. Uostalom, ako te neko spreči da ideš napred, možda treba da ideš dalje sam?

STRELAC

U avgustu će energija Strelca dostići vrhunac. Imaćete vremena da uradite sve što ste planirali, pa čak i malo više. Samo pojačani idealizam će vas omesti na putu ka postignućima. Zbog toga nećete sasvim ispravno sagledati stvarnost i malo se vinuti u oblacima. Međutim, ideje koje se razlikuju od većine otvoriće vam nove perspektive. U ličnom životu moguće su poteškoće u komunikaciji. Bićete loši u kompromisima. Kada branite svoju tačku gledišta, zapamtite: ponekad je bolje biti srećan nego u pravu. Krajem avgusta treće lice može da se umeša u vaš odnos.

JARAC

Jarčeve čeka potpuna harmonija u svim oblastima života. Zvezde ne obećavaju svetle događaje, ali to je samo u vašu korist. Sada je pravo vreme da se odmorite od žestokih napada prošlosti i pripremite se za bitke za budućnost. Ne planirajte drastične promene – samo idite svojim tokom. Mnogi problemi će se rešiti sami. Na ljubavnom planu je takođe sve mirno. Samo prevelika nezavisnost vaše srodne duše može malo pokvariti raspoloženje. Ali čak i ovde je važno da komuncirate smireno, sagledate stvari iz drugog ugla, pa onda donosite zaključke.

VODOLIJA

Avgust za Vodolije biće veoma bogate događajima. Uradićete mnogo i želećete da uradite više. U jednom trenutku će vam se učiniti da pokušavate da prigrlite neizmernost, ali plašite se promene. Zakoračite u taj svet, čeka vas puno avantura. Najnemirnije vreme biće početak meseca. Vaše raspoloženje će se menjati otprilike svakih sat vremena, što može negativno uticati na odnose. Razmislite o svojim postupcima. To sagledavanje može pomoći da vratite harmoniju. Treća dekada avgusta je pogodna za putovanja. Bilo da se radi o odmoru, ili o odlasku u posetu, ili samo o malom izlasku u prirodu – zvezde kažu da će svaka opcija proći dobro i doneti mnogo pozitivnih utisaka.

RIBE

Avgust je za Ribe savršen za rad i fokus. U avgustu će sve morati da se uradi temeljno i pošteno. Učinjene greške mogu izazvati nalet kritika, što će u velikoj meri uticati na vaše blagostanje. Obratite pažnju kakvim ljudima se okružujete. Sredinom meseca možete iskoristiti znanje i iskustvo, a vaše sposobnosti mogu vam doneti povećanje profita. U vezama ćete morati da postanete diplomate. Vaša sposobnost da zaobiđete oštre uglove i izgladite konflikte na samom početku će vam dobro doći u avgustu. Na kraju meseca, zvezde ne isključuju romansu na poslu.

Možda Vam se svidi i