Crni panter navodno ponovo viđen (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Vest da se crni panter pojavio u Apatinu izazvala je alarm među tamošnjim stanovništvom, a sada se ponovo pojavljuju priče i video snimci pantera koji je navodno opet primećen, ali ovaj put u Feketiću.

Najnoviji snimak misteriozne crne životinje ponovo je uzbudio stanovnike Vojvodine. Ovaj put, životinja za koju se i dalje pretpostavlja da je panter pojavila se 80 kilometara dalje od Apatina, tačnije kod Feketića gde ju je snimio lokalni poljoprivrednik iz svog traktora.

Naime, na snimku se vidi velika crna životinja kako velikom brzinom trči atarom po oranicama.

U razgovoru za „Blic“ Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara, sektor za inspekcijske poslove, rekao nam je da su obavešteni o postojanju snimka.

„Snimak smo dobili i mi. Trenutno se radi na utvrđivanju autentičnosti, a na teren smo poslali službenike Lovočuvarske službe Tokom pretrage će se koristiti dvogled i termovizijski opticki uređaj“ rekao je Ivanović.

Podsetimo, ranije ovog meseca, na društvenim mrežama su se pojavili snimci i fotografije iz Apatina i okoline, a na kojima se navodno nalazio crni panter. Od trenutka kada je prijavljen prvi susret sa misterioznom životinjom pa u narednih par dana, trajala je opsežna potraga za panterom u koju je bilo uključeno više nadležnih pokrajinskih službi, a tokom „lova“ korišćen je čak i dron.

Možda Vam se svidi i