Viz er produžava suspenziju letova ka i iz Srbije do 17. maja

Od strane Ozon
0 komentar

Najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi „Viz er“ (Wizz Air) objavila je danas da suspenzija njegovih letova ka i iz Srbije ostaje na snazi do 17. maja, usled trenutnih ograničenja putovanja koja su uvele srpske vlasti.

Putnici sa rezervacijama na koje se odnosi suspenzija letova biće automatski obavešteni putem imejla ako su rezervacije izvršili direktno na sajtu wižair.com ili preko mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

„Sto dvadeset odsto originalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIŽ račun putnika i taj iznos se može iskoristiti u roku od 24 meseca od datuma kupovine Wiž Air proizvoda i usluga“, naveli su iz „Viz era“.

Putnici takođe mogu da se odluče za povraćaj u novcu, a u tom slučaju će biti obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili prenos na bankovnu karticu u posebnom imejlu, a oni će imati pravo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putničkih agencija treba da se obrate komaniji od koje su kupili karte.

„Viz er“ se izvinjava putnicima zbog eventualnih neprijatnosti usled zabrane putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit njegovih putnika i posade prioritet ove avio-kompanije.autor: IGizvor: Bet

You may also like