Exit festival u avgustu?

Od strane Ozon
0 komentar

Krizni štab preporučio da se Exit pomeri na avgust.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila da su u republičkom Kriznom štabu razgovarali o održavanju festivala Exit i preporučili da se ova manifestacija pomeri za avgust.

Ona je rekla da su to preporučili jer očekuju da će tada biti mirna situacija u vezi sa epidemijom novog virusa korona.

U ovom trenutku mi smo doneli preporuku da se Exit pomeri na avgust, jer očekujemo da će tada biti potpuno mirna situacija u celoj Evropi. Kada je u pitanju Exit, mi ćemo početkom juna doneti dodatne odluke. Organizatore smo zamolili da festival pomere za avgust, a ne da otkažu festival„, navela je Brnabić.

Exit je saopštio da pozdravlja odluku u vezi sa festivalom na Petrovaradinskoj tvrđavi. 

Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija„, navode u Exitu.

Dodaju da ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku. Nadamo se da će uskoro doći do sastanka na kome ćemo razrešiti sva otvorena pitanja i precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog leta„, zaključuju u Exitu.

021

Možda Vam se svidi i