Er Srbija od 19. septembra povećava broj letova za Istanbul

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija od subote, 19. septembra povećaće broj letova iz Beograda do Istanbula na sedam nedeljno, saopštila je danas ta kompanija.

Letovi u trajanju od sat i 40 minuta obavljaće se, kako se navodi, avionom tipa erbas A319, a planirano je da putnicima Er Srbije na raspolaganju bude 2.016 sedišta nedeljno na liniji do najvećeg grada Turske.

“Dodavanje još dva leta nedeljno do Istanbula jasan je pokazatelj povećanog interesovanja naših putnika za putovanja do grada na Bosforu, kao i dobrih konekcija koje Er Srbija obezbedjuje preko Beograda do Beča, Berlina, Ciriha, Pariza, Dizeldorfa, Frankfurta, Ljubljane, Podgorice, Praga, Tivta, Zagreba, Štutgarta i drugih evropskih metropola”, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Er Srbija je liniju za Istanbul, nakon pauze od dve i po godine, kako se navodi, sa velikim uspehom ponovo uspostavila 11. decembra 2019. godine.

Srpski nacionalni avio-prevoznik je proteklog meseca postigao sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom sa Turkiš erlajnzom čime je putnicima dveju kompanija omogućen značajno veći izbor i fleksibilnost u planiranju putovanja.

Beta

You May Also Like