JP Skloništa izdaju poslovne prostore i garažna mesta na više lokacija u Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

Javno preduzeće za skloništa Novi Beograd raspisalo je konkurs za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini prikupljanjem pisanih ponuda.

Kako se navodi, u zakup se izdaju poslovni prostori na Novom Beogradu, zatim lokali na Novom Beogradu i opštini Savki Venac, 14 garažnih mesta u skloništima na Voždovcu, Novom Beogradu, Savskom Vencu i u Novom Sadu.

Takođe, u zakup se izdaju javna i blokovska skloništa na više lokacija u Beogradu, Boru, Žablju, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Jagodini, Knjaževcu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Leskovcu, Lučanima, Mladenovcu, Nišu, Novom Sadu, Obrenovcu, Pančevu, Pirotu, Sremskoj Mitrovici, Sremskim Karlovcima, Subotici, Trsteniku, Užicu, Čačku i Šapcu.

Sve navedene nepokretnosti mogu se koristiti samo za ugovorenu namenu, ne mogu se izdavati u podzakup, ne sme se vršiti adaptacija bez saglasnosti zakupodavca, a svi troškovi padaju na teret zakupca.

Rok za dostavljanje ponuda je 21. jun 2019. godine do 12 sati. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12:15 u prostorijama Javnog preduzeća za skloništa u Beogradu.

ekapija.com

Možda Vam se svidi i