Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja planiraju da započnu akciju zapošljavanja 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stučnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji.

Planirano je da se omogući radno angažovanje najuspešnijih učenika tri profila srednjih medicinskih škola (za zanimanja: medicinska sestra – tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra,) ,u poslednje četiri godine, a u skladu sa kadrovskim planovima zdravstvenih ustanova i finansijskim planom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Ovaj poziv se odnosi isključivo na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama: 2014./2015. , 2015./2016. , 2016./2017. , 2017./2018. Prioritet pri razgovoru o zapošljenju će imati kandidati koji su završili školovanje sa najboljim uspehom.

Radi razmatranja prijave neophodno je da kandidat ima dokaz o položenom stručnom ispitu. Кandidati koji ne uspunjavaju ove uslove neće biti kontaktirani.

Prijave mogu podneti isključivo kandidati koji su završili državne srednje medicinske škole na celoj teritoriji Republike Srbije i koji nisu u radnom odnosu u struci na neodređeno vreme.

Prijava kandidata i njihovo pozivanje će se obavljati isključivo elektronskim putem.

Više informacija OVDE.

Možda Vam se svidi i