Ženski košarkaški klub “Srem” ponovo najbolji u Vojvodini

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Ženskom košarkaškom klubu “Srem” iz Sremske Mitrovice je ponovo pripala nagrada za ostvarene rezultate u takmičenjima mlađih kategorija za 2023. godinu. Nagrada za najbolji klub dodeljena je na svečanoj ceremoniji u Novom Sadu predsedniku ŽKK “Srem” Nikoli Budošanu.

Klub iz grada na Savi je nastavio da ostvaruje zapažene rezultate pa je tako u protekloj godini postao šampion Vojvodine u pionirskoj kategoriji i nakon toga osvojio treće mesto na finalnom turniru prvenstva Srbije za pionirke, u kadetskoj konkurenciji vicešampion Vojvodine, kao i u najmlađoj konkurenciji minibasket gde je osvojio vicešampionsku titulu u Vojvodini.

-ŽKK “Srem” je ovim rezultatima ponovo pomerio granice u pisanju košarkaške istorije. Sremska Mitrovica može da se ponosi rezultatima koje su postigle košarkašice Srema, ali ništa od velikih uspeha ne bi bilo bez velike pomoći i podrške lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica – navodi se u saopštenju ovog sportskog kolektiva.

Mitrovčanke su nastavile sa uspesima i ove sezone jer su već obezbedile plasman na završni turnir Srbije u kadetskoj konkurenciji, završne turnire Vojvodine u pionirskoj i mlađoj pionirskoj konkurenciji, dok je veoma blizu da i u juniorskoj kategoriji izbori plasman na završni turnir Srbije.

Možda Vam se svidi i