Vidimo se sutra u Bajićevoj školi: Humanitarni bazar za Aleksandru Dinić!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Učenici, roditelji i nastavnici Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ pripremaju humanitarni bazar koji će se održati u dvorištu škole u utorak, 30. aprila 2024. godine, s početkom u 12 časova. Ovaj događaj ima poseban cilj – prikupljanje sredstava za Aleksandru Dinić.

Osnovna škola „Slobodan Bajić Paja“ poziva sve članove zajednice da se pridruže ovom naporu i podrže Aleksandru u njenom lečenju. Bazar će biti prilika za prodaju raznovrsnih ručno izrađenih predmeta, slatkiša, igračaka i drugih donacija. Svi prihodi od prodaje i donacija namenjeni su podršci Aleksandri u teškom periodu.

Humanitarni bazar je prilika za zajedničko okupljanje i podršku, ističući važnost solidarnosti i empatije u društvu.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj hvalevrednoj inicijativi i da svojim prisustvom i doprinosom pomognu Aleksandri i njenoj porodici. Važno je da zajedno pokažemo snagu zajedništva i podrške u teškim trenucima, kažu u ovoj školi.

Za dodatne informacije i donacije, možete kontaktirati školu na [unos kontakt informacija]. Vaša podrška je od suštinskog značaja i unapred se zahvaljujemo na vašem angažmanu.

Neka solidarnost i ljubaznost budu pokretačka snaga ovog humanitarnog bazar u Osnovnoj školi „Slobodan Bajić Paja“, dok zajedno stvaramo pozitivne promene i pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Možda Vam se svidi i