Uvertira proleću: Koncert duvačkog odseka muzičke škole „Petar Krančević“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 21. marta, ljubitelji muzike imaće priliku da uživaju u koncertu „Uvertira proleću“ koji će izvesti duvački odsek Muzičke škole „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice. Koncert će se održati u sali same škole, a početak je zakazan za 18:00 časova.

Duvački odsek, pod vođstvom profesora Siniše Murića, pripremio je bogat i raznovrstan program koji će obuhvatiti klasične kompozicije, savremene aranžmane, kao i popularne melodije. Publika će imati priliku da čuje talente u razvoju kako izvode dela različitih žanrova i epoha, pružajući im podršku i podsticaj u daljem muzičkom napretku.

Organizator koncerta je Centar za kulturu „Sirmijumart“, koji je uvek posvećen promociji umetnosti i kulturnih dešavanja u Sremskoj Mitrovici i okolini.

Ulaz na koncert je slobodan, te pozivamo sve ljubitelje muzike i sve zainteresovane da prisustvuju i uživaju u izvođenju mladih talenata. Budući da je broj mesta u sali ograničen, preporučuje se dolazak na vreme kako biste obezbedili svoje mesto i uživali u ovom muzičkom događaju.

Možda Vam se svidi i