Uspeh Tribal MMA Sirmium na ADCC takmičenju u Beogradu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na prestižnom ADCC takmičenju održanom 18. maja na Beogradskom sajmu, najbolji rvači iz preko 20 zemalja sveta okupili su se kako bi demonstrirali svoje veštine i borbeni duh. Među učesnicima, Tribal MMA Sirmium je nastupao sa četiri takmičara i postigao zapažene rezultate.

Rezultati takmičara Tribal MMA Sirmium su sledeći:

  • Ognjen Savić – osvojio je 3. mesto, pokazavši izuzetnu tehniku i izdržljivost.
  • Stefan Radanov – zauzeo je 9. mesto u svojoj kategoriji, što je značajan uspeh s obzirom na jaku konkurenciju.
  • Vladimir Galetić – zauzeo je 4. mesto takmičeći se kao adult u intermediate kategoriji iako ima samo 17 godina, što dodatno govori o njegovom talentu i borbenom duhu.
  • Aleksandar Konjević – zauzeo je 5. mesto, demonstrirajući svoje veštine i borbeni duh u veoma izazovnoj konkurenciji.

Važno je napomenuti da je konkurencija bila izuzetno jaka, sa mnogobrojnim učesnicima iz redova amatera i profesionalaca. U zavisnosti od kategorije, takmičilo se i do 40-50 boraca, a u nekim klasama i do 25 učesnika. Većini boraca iz Tribala ovo je bio debitantski nastup na ovako prestižnom takmičenju, što čini njihove rezultate još impresivnijim.

Čestitamo Ognjenu, Stefanu, Vladimiru i Aleksandru na njihovim postignućima i želimo im puno uspeha u budućim takmičenjima. Tribal MMA Sirmium pokazuje da je na pravom putu ka velikim uspesima u svetu borilačkih veština.

Možda Vam se svidi i