Uspeh atletičarki na uličnoj trci u Novom Pazaru: Aleksandra Kostadinović osvojila treće mesto, Jovana Šubatlija se vratila nakon bolesti

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 5. marta, Novi Pazar je bio poprište sportskih nadmetanja na uličnoj trci dugoj 2700 metara, gde su se mlade atletičarke iz različitih klubova susrele u borbi za prestiž i priznanje. Ova trka, koja je privukla veliku pažnju ljubitelja atletike, ponudila je uzbudljivu konkurenciju i nekoliko iznenađujućih rezultata.

Aleksandra Kostadinović, predstavnica atletskog kluba „Srem“ iz Sremske Mitrovice, istakla se, osvojivši treće mesto u trci. Ova mlada sportistkinja pokazala je izuzetnu izdržljivost i snagu, uspešno savladavajući zahtevan teren i jaku konkurenciju. Iza nje su se našle Teodora Simović iz domaćeg kluba iz Novog Pazara, koja je zauzela drugo mesto, i Milica Tomašević iz Crvene Zvezde, koja je stigla do prvog mesta.

Foto Atletski Klub Srem

Među učesnicama trke bila je i Jovana Šubatlija. Iako je nedavno pretrpela period bolesti i nije imala dovoljno vremena za treniranje, Šubatlija je uspela da se izbori i postigne zapažen rezultat, osvojivši sedmo mesto.

Ovogodišnja ulična trka u Novom Pazaru bila je prilika da se mladi atletičari pokažu u najboljem svetlu i pokažu svoj talenat i upornost. Organizacija trke, kao i uvek, bila je na visokom nivou, pružajući svim učesnicima fer i uzbudljivu sportsku borbu.

Možda Vam se svidi i