Uskršnja prodajna izložba: Mali gosti velikog srca

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradska uprava za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine organizuje tradicionalnu Uskršnju i Novogodišnju prodajnu izložbu, koja će se održati u petak, 26. aprila, na terasi Turističke organizacije Grada sa početkom u 10.30 časova.

Ova manifestacija ima za cilj da udruženjima građana iz oblasti socijalne zaštite pruži priliku da predstave svoje radove i proizvode. Gradska uprava je prepoznala potrebu za promocijom njihovog rada i proizvoda među građanima, a ova izložba predstavlja jedan od načina povezivanja građana sa nevladinim udruženjima iz oblasti socijalne zaštite.

Kao podrška ovoj manifestaciji, učenici OŠ B.P.Pinki sa učiteljicom Zdenkom Gospović i Snežanom Sladojević učestvovaće u programu, predstavljajući „male goste velikog srca“.

Gradska uprava je za ovu godinu izdvojila 7.000.000 dinara kako bi podržala rad udruženja iz socijalne zaštite. Ukupno je podržano 40 udruženja za svoje projekte i programe iz oblasti socijalne zaštite.

Na izložbi će svoje proizvode predstaviti udruženja kao što su „Autizam govori srcem“, „Moj Svet – pomoć deci sa autizmom“, Opštinsko udruženje za pomoć osobama sa Daunovim sindromom, „MNRO“, Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih, Karitas, Društvo za dečiju i cerebralnu paralizu Sremskog okruga, Udruženje hranitelja, SOŠO Radivoj Popović i Udruženje bubrežnih invalida Sremska Mitrovica.

Pozivamo građane da posete ovu izložbu, podrže rad udruženja i pronađu idealne uskršnje poklone, dok istovremeno doprinose važnom cilju podrške i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar