Uhapšenom doktoru preti 12 godina robije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Doktoru M. M., koji je osumnjičen za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici i koji je uhapšen u petak po nalogu Višeg javnog tužilaštva, preti kazna zatvorom i do 12 godina, piše Kurir. Vest o njegovom hapšenju donela je veliko olakšanje porodiljama Marici Mihajlović iz Šida i Jeleni Ivković iz Rume, koje ovog doktora smatraju odgovornim za smrt svojih beba i koje kažu da je jako bitno da pravda pobedi kako nijedna porodica ne bi doživela bol kroz koji su oni prošli!

– Zadovoljni smo što je ginekolog M. M., koji me je porodio i čijom krivicom je umrla naša beba, uhapšen. Nadamo se da će pravda biti na našoj strani, da će odgovarati za smrt našeg deteta, koje je trebalo da se rodi zdravo i pravo jer je trudnoća bila uredna. Izgubili smo našu Elenu i sada ne samo što želimo da krivac odgovara već ovo radimo i zato da se ista stvar ne bi desila nekom drugom. Zato je važno da doktor M. M. odgovara i zato je važno što je uhapšen i pritvoren – rekla je za Kurir Marica Mihajlović, koja je, kako je Kurir pisao, optužila doktora M. M. za akušersko nasilje i to da je odbijao da joj uradi carski rez u bolnici u Sremskoj Mitrovici, zbog čega se, nakon više sati mučenja i nje i bebe, beba zaglavila u kanalu, a nakon mučnog porođaja ubrzo i preminula

Teško delo protiv zdravlja

Podsetimo, M. M. (45), lekar Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, uhapšen je u petak zbog, kako je saopštio MUP, postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv zdravlja ljudi.

Autor Kurir

Možda Vam se svidi i