Učenici OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod“ na nagradnom izletu u Zasavici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Učenici petog razreda 5/2 odeljenja Osnovne škole „Dobrosav Radosavljević Narod“ imali su priliku da uživaju u nagradnom izletu na bari Zasavica. Ova značajna nagrada dodeljena je učenicima koji su tokom novogodišnjih praznika donirali najviše slatkiša za svoje vršnjake u organizaciji Učeničkog parlamenta.

Učenici 5/2 razreda su s oduševljenjem dočekali mogućnost da provedu vreme u prirodi, istražujući bari Zasavicu i učeći o bogatom biljnom i životinjskom svetu ovog zaštićenog područja. Nagradni izlet bio je prilika za učenje i zabavu van učionica, pružajući deci jedinstveno iskustvo koje će pamtiti.

Nagrada koju su učenici osvojili dodatni je podsticaj za dalje angažovanje i rad na dobrobiti zajednice. Ovaj izlet nije samo nagrada za njihov trud i solidarnost, već i podstrek za dalji razvoj njihovih veština i osobina koje će im biti od koristi u budućnosti. Učenici su svesni da se trud uvek isplati, te će nastaviti da se angažuju i doprinose zajednici na različite načine.

Možda Vam se svidi i