Tri dečaka plivala za Časni krst. Najmlađi učesnik plivanja 5.5 godina a učestvuje šesti put!

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Najmlađi učesnik plivanja za Časni krst bio je bio je Nikola Jović koji ove godine puni šest godina. Manifestacijiu koja je juče održana na Savi kod Sremske Mitrovice sa interesovanjem propratilo veliki broj građana, i ove godine je zabeležen i veliki broj plivača, preko 160 učesnika.

Ove godine su za časni krst plivala tri dečaka koja su mlađa od dvanaest godina. Vasilije Stanković je jedan od njih i ima 12 godina, kako kaže ovo mu je drugi put da pliva za Časni krst.

Za časni krst ove godine je plivao i Vujadin Alilović, koji ima 9 godina.

Najmlađi učesnik plivanja za Časni krst prvi put je okupan vodom sa osam meseci, zove se Nikola Jović i ovo mu je šesti put kako pliva. Otac Vasilije, ga okupa i kaže da je plivanje za Časni krst sada već tradicija za Nikolu i da će nastaviti ovu tradiciju i u narednim godinama.

Došao sam da plivam da bih se javio Bogu, spremio sam se na bazenu, hladno je ali ja volim – simpatično odgovorio dečak.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Timotije 21.01.2024. - 9:28 pm

5,5 god a šest puta plivao? Ako nije mama plivala trudna onda ne bih znao da objasnim. Ali ako je NOVINAR napisao mora da je istina. Inače bravo za mališu. Živ i zdrav bio .

Timotije 21.01.2024. - 9:30 pm

Svaka čast dečače. Živ i zdrav bio.
Ali nešto me zanima kako 5,5 god a šest plivanja. Ako nije mama trudna plivala onda ja ne znam matematiku. Ali šta zna novinar. Uzme pa piše šta mu duša oće.

Komentari su zatvoreni.