Tragedija u Švajcarskoj: Kamiondžija iz Bačinaca pronađen mrtav u kamionu

Od strane Ozon
0 komentar

Bačinci, selo kod Šida, suočava se s tragičnim događajem nakon što je D.D., kamiondžija sa pet godina iskustva, pronađen mrtav u kamionu koji je vozio za srpsku kompaniju u Švajcarskoj.

Telo nesrećnog vozača pronađeno je na parkingu, a uzrok smrti još uvek nije poznat. Trenutno se obavlja obdukcija tela, dok su pripadnici švajcarske policije i medicinsko osoblje izašli na teren i samo konstatovali smrt. Kompanija za koju je D.D. radio, porodica i državna služba u Švajcarskoj su obavešteni o tragičnom događaju.

Ovaj slučaj izazvao je brojne reakcije među profesionalnim vozačima na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju kako je moguće da je D.D. ležao u kamionu dva dana, a da kompanija nije alarmirala nadležne institucije ili druge vozače da mu se pomogne.

“Kako je moguće da ga niko iz firme, za koju je radio, nije dva dana kontaktirao? Kako nisu reagovali kada su shvatili da se čovek ne javlja dva dana!?” – pitali su se vozači na Facebook-u.

Porodica i prijatelji preminulog D.D. opraštaju se od svog kolege dirljivim objavama na društvenim mrežama, izražavajući svoju tugu i šok zbog tragičnog gubitka.

D.D. je imao 48 godina i bio je vozač kamiona sa pet godina iskustva

Možda Vam se svidi i