Tate sa Olimpijade „Stonogice“ prikupili novac za Alju i Kristinu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U čast Dana planete Zemlje, Predškolska ustanova “Stonogica” u Sremskoj Mitrovici organizovala je dvanaestu po redu „Olimpijadu za tate“ na atletskom stadionu. Ova tradicionalna manifestacija okupila je decu, roditelje i sve zainteresovane građane u humanitarnom duhu.

Deca i roditelji su zajedno obeležili ovaj važan ekološki dan u prijateljskom takmičarskom duhu, učestvujući u različitim sportskim aktivnostima prilagođenim deci i njihovim tateama.

Ova Olimpijada ima višestruku svrhu, a jedna od najvažnijih je humanitarnog karaktera. Zahvaljujući velikoj podršci i doprinosu dobrih ljudi koji su donirali cvetne aranžmane i flaširanu vodu, prikupljeno je ukupno 16.080 dinara.

“Delimo radost što možemo da kažemo da je 10.000 dinara od ovog iznosa već uplaćeno za lečenje devojčice Ajle. Ostatak, u iznosu od 6.080 dinara, biće usmeren na pomoć porodici Kristine Jocić, koja se trenutno bori sa teškom životnom situacijom“, izjavila je predstavnica Predškolske ustanove “Stonogica”.

Ova manifestacija nije samo prilika za zabavu i sport, već i za podizanje svesti o važnosti očuvanja naše planete i potrebi da svi zajedno radimo na njenom očuvanju i zaštiti.

Olimpijada za tate je još jednom pokazala koliko je važna zajednička akcija i podrška među građanima, posebno kada je reč o humanitarnim inicijativama i podršci porodicama u teškim situacijama. Ovom prilikom, građani Sremske Mitrovice su pokazali veliku solidarnost i humanost, pridružujući se ovoj hvalevrednoj akciji i dajući svoj doprinos za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar