Sastanak sa poljoprivrednicima: Najava konkursa i uslovi za apliciranje. Dostupni telefoni za pomoć pri apliciranju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Gradskoj kući Sremske Mitrovice, organizovan je značajan sastanak sa poljoprivrednicima, pod pokroviteljstvom Poljoprivredne stručne službe grada. Domaćini ovog skupa, uz podršku Grada, dali su poljoprivrednicima ključne informacije o nadolazećim konkursima i pružili podršku u njihovom radu.

Na sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, načelnik Gradske uprave za poljoprivredu Vladimir Nastović i direktorica Agencije za ruralni razvoj Marina Maksimović.

Jedna od ključnih tema bila je informisanje poljoprivrednika o nadolazećim konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. O konkursima su govorili predstavnici Sekretarijata, podsekretar Aleksandar Panovski i savetnica Ivana Pejović Ševrt, pružajući poljoprivrednicima sve potrebne informacije i uslove za apliciranje.

Direktor Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica, Stevan Savčić, istakao je kontinuiranu podršku koju pruža ova institucija poljoprivrednicima kroz organizaciju predavanja i raznih aktivnosti tokom cele godine. Ovo je samo jedan u nizu sastanaka koji ima za cilj da prati aktuelne teme i da pruži neophodnu pomoć i podršku poljoprivrednicima u njihovom svakodnevnom radu.

Za sve dodatne informacije i podršku, poljoprivrednici se mogu obratiti Poljoprivrednoj stručnoj službi ili Agenciji za ruralni razvoj na navedene kontakte.

Za sve nedoumice i nejasnoće, poljoprivrdnici mogu da se obrate Poljoprivrednoj stručnoj službi, na adresi Svetog Dimitrrija br 22, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, ili pozivom na broj telefona 022/624-271 kao i Agenciji za ruralni razvoj (Svetog Dimitrija br. 6).

Možda Vam se svidi i