Radnički Sremska Mitrovica pobedio Mačvu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru 32. kola Prve lige Srbije, fudbalski klub Radnički iz Sremske Mitrovice uspeo je da ostvari pobedu nad ekipom Mačva minimalnim rezultatom od 1:0.

Utakmica je odigrana 27. aprila. Radnički je uspeo da zadrži svoju mrežu netaknutom, dok je jedan gol bio dovoljan za osvajanje sva tri boda.

Tokom meča, Radnički je iskoristio svoje šanse, a ključni trenutak desio se u 47. minutu kada je A. Marković postigao jedini gol na utakmici, donoseći tako svojoj ekipi važnu prednost.

Osim gola, utakmica je bila obeležena i izmenama u sastavu obe ekipe. U 88. minutu, J. A. Kofi je ušao umesto S. Stanisavljevića, dok je u 81. minutu S. Stanojević zamenio B. Vraštanovića. Takođe, u timu Radničkog došlo je do izmena u 76. i 59. minutu, kada su igrači Đ. Đorđić i L. Stajković ušli umesto P. Ristića odnosno Đ. Petrovića. U 59. minutu, L. Ivić je zamenio A. Đukanovića, dok je u istom minutu P. Radunović ušao umesto V. Mijailovića.

Nakon ove pobede, Radnički Sremska Mitrovica nastavlja sa dobrim rezultatima u Prvoj ligi Srbije, dok Mačva ostaje da analizira ovaj poraz i priprema se za naredne izazove u prvenstvu.

Možda Vam se svidi i