Radnički iz Sremske Mitrovice ulazi u novu sezonu sa novim šefom struke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mitrovčani će narednu fudbalsku sezonu započeti s promenama na klupi. Dejan Nikolić, dosadašnji šef struke Radničkog iz Sremske Mitrovice, neće predvoditi tim u novoj trci za bodove. Prema rečima Nikolića, do rastanka je došlo nakon još jedne uspešne sezone za klub iz grada na Savi, piše Žurnal

„Moja misija u Sremskoj Mitrovici je završena i verujem da je bila uspešna. Sve ciljeve postavljene pred mene kada sam po drugi put preuzeo ulogu šefa struke krajem jesenjeg dela sezone smo ispunili. Obezbedili smo plej-of, što sam sa Radničkim postigao i tokom mog prvog mandata. To nam je omogućilo da preostalih sedam utakmica odigramo rasterećenije, afirmišemo mlađe igrače i damo šansu onima sa manjom minutažom,“ izjavio je Nikolić.

Nikolić je istakao da je do njegovog odlaska došlo zbog promena u vlasničkoj strukturi kluba.

„Posle utakmice sa OFK Beogradom, koja je bila poslednja u doigravanju, produžio sam ugovor sa Radničkim na još godinu dana. Međutim, nova uprava je odlučila da formira drugačiji stručni štab. Ta odluka je legitimna i rastajemo se u prijateljskim odnosima. Sada ostaje da se završe neki detalji oko raskidanja ugovora i svako nastavlja svojim putem. Radničkom želim mnogo sreće u predstojećoj sezoni i zahvaljujem se svim kolegama, upravi i igračima na uspešnoj saradnji,“ poručio je Nikolić.

Radnički iz Sremske Mitrovice sada ulazi u novu sezonu s novim šefom struke, čije ime će uskoro biti objavljeno.

Izvor Žurnal

Možda Vam se svidi i