Radari i patrole u gradu i okolini. Pratite stanje u saobraćaju u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Pratite saobraćaj u Sremskoj Mitrovici na Ozon Media: Gužve, zastoje, i radare možete prijaviti na 066 80 38 762

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici, možete pratiti aktuelna dešavanja u saobraćaju na Ozon Media platformi. Bezbednost i efikasnost saobraćaja su od velike važnosti, stoga je važno biti informisan o eventualnim gužvama, zastojima i prisustvu radara na putevima.

Od juče, na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, na teritoriji Inđije, registrovana je jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba povređena.

Radar na silasku sa Venca, u smeru ka Novom Sadu.

08.00 – Radar – Na spuštanju sa Venca

08.20– Patrola – Ulica Ticanova kod vrtića

08.25 – Patrola – Ulazak u Voganj iz pravca Stemske Mitrovice

08.30 – Patrola – Policajac na motoru u Kraljevcima

Režim saobraćaja na deonici od petlje Sirig do petlje Novi Sad Jug izmenjen je zbog košenja trave. U toku svetlog dela dana trava će se kositi u srednjem pojasu na deonici petlja Sirig – petlja Novi Sad Jug, u oba smera. U zoni radova za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom. Radovi se izvode u pokretu i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Posao bi trebalo da bude gotov do 19. juna.

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.

Važno je da se pridržavate ograničenja brzine i poštujete saobraćajna pravila kako biste doprineli bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Radari su postavljeni kako bi se smanjila brzina i sprečile neželjene situacije. Ukoliko primetite prisustvo radara na određenoj lokaciji, možete obavestiti Ozon Media putem prijavljivanja na navedeni broj.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar