Poziv na akciju: Istaknite Vaše heroje iz komšiluka!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Da li imate nekoga u svom komšiluku čiji se trud i požrtvovanje ističu? Možda je to osoba koja neumorno radi na dobrobiti drugih, brine se o starijima, ili posvećuje pažnju deci na neki poseban način? A možda je to neko ko se brine o napuštenim životinjama ili radi nešto inspirativno za zajednicu? Ako poznajete takve ljude, imamo sjajnu priliku za vas!

Ozon poziva građane da prijave svoje komšije koji zrače pozitivnom energijom i čine svet oko sebe lepšim mestom. Bilo da se radi o pojedincima koji su humani, aktivni u zajednici, ili jednostavno posebni na svoj način, želimo da čujemo njihove priče.

Sve što treba da uradite je da pošaljete ime i prezime osobe koju biste želeli da istaknete, zajedno sa kratkim opisom njihovih zasluga i razlogom zašto mislite da zaslužuju da budu u fokusu. Vaše prijave možete slati na imejl-adresu:

redakcija­@ozon.rs

Foto MoonMultimedia

Novinarske ekipe će obići odabrane pojedince i njihove komšije kako bi uradili reportaže o njihovom radu i uticaju na zajednicu. Svaka priča će biti objavljena na našem sajtu www.ozon.rs, a zatim podeljena i na našoj Facebook stranici kako bi dobila što veću vidljivost.

Ovo je prilika da istaknemo i slavimo ljude koji čine razliku u našim komšilucima. Prijavite svoje heroje i doprinesite stvaranju inspirativnih priča koje će motivisati i podstaknuti druge da čine dobro u svojoj okolini.

redakcija­@ozon.rs

Možda Vam se svidi i