Potpisivanje inicijative za besplatne udžbenike

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Lokalni tim Kreni-Promeni Mlada Mitrovica u Sremskoj Mitrovici pokrenuo je građansku inicijativu za besplatne udžbenike za sve osnovce na teritoriji Grada Sremske Mitrovice. Kampanja za građansku inicijativu koja je trenutno u toku zahteva da finansiranje udžbenika za osnovce pređe sa budžeta roditelja na teret budžeta grada. Cilj ove inicijative je prikupljanje 3500 overenih potpisa do 14. aprila, kako bi se ovo pitanje stavilo na dnevni red Skupštine Grada Sremske Mitrovice. Ova incijativa direktno se tiče svakog roditelja i deteta i svakog građanina u našoj zajednici. Smatramo da je ulaganje u decu ulaganje u budućnost našeg grada. Građansku inicijativu mogu potpisati svi punoletni građani sa teritorije opštine Sremska Mitrovica sa biračkim pravom(sela i grad).

Za samo 5 dana skupljanja potpisa, već je prikupljeno 454 potpisa overena kod opštinskog overivača.

Termini prikupljanja potpisa su radnim danima od 9 do 12h i 15h do 18h, dok su subotom od 8h do 12h u zgradi opštine Grada Sremska Mitrovica.

Lokalni tim Kreni-Promeni Mlada Mitrovica u Sremskoj Mitrovici poziva sve građane da se pridruže ovoj važnoj inicijativi i podrže besplatne udžbenike za sve osnovce na teritoriji Grada Sremske Mitrovice.

Za dodatne informacije i kontakte: Žarko Babić, lokalni tim Kreni-Promeni Mlada Mitrovica u Sremskoj Mitrovici.
Telefon: 063 317 035

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar