Početak nautičke turističke sezone: Kruzer „Victor Hugo“ pristaje danas na Međunarodno putničko pristanište u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Nautička turistička sezona u Sremskoj Mitrovici zvanično počinje danas dolaskom kruzera „Victor Hugo“ koji će pristati na mitrovačko Međunarodno putničko pristanište. Ovo pristanište je pušteno u rad prošle godine i predstavlja značajan korak u razvoju turizma na vodi u ovom delu Srbije.

Kruzer „Victor Hugo“ stiže u utorak, 16. aprila 2024. godine, u kasnim večernjim satima. Putnici koji se nalaze na brodu, većinom iz Francuske i Švajcarske, će prenoćiti na Savi, da bi dan kasnije izašli na mitrovačko kopno.

Dolazak kruzera „Victor Hugo“ predstavlja veliki turistički potencijal za Sremsku Mitrovicu i priliku za promociju grada kao atraktivne destinacije za nautički turizam. Međunarodno putničko pristanište omogućava prijem većih turističkih brodova i doprinosi širenju turističke ponude, čime se podstiče ekonomski razvoj i stvaranje novih radnih mesta u turističkom sektoru.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

parobrod 16.04.2024. - 12:55 pm

…..ovaj Viktor Hugo je bio prošle godine i evo opet.Svake godine po jedan brod i eto nama para .Samo napred

Odgovori

Ostavi komentar