Počela nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Prijava za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2024“ počela je danas, a nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Počeo novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Prvo izvlačenje 11. maja

Foto: Screenshot

Prema podacima sa sajta Poreske uprave, do 14 časova poslato je 223.200 računa.

Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, u emisiji koja će biti emitovana uživo na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova.

Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“ koja je dostupna u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama.

U igri učestvuju računi ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja – unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod.

Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Šta je potrebno za učešće u nagradnoj igri

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog.

Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

Ukoliko aplikacija zahteva ažuriranje, potrebno je pronaći je u Google Play, Apple ili Huawei prodavnici i kliknuti na dugme „Ažuriranje“ (Update).

Izvor Tanjug

Možda Vam se svidi i