OVS u Sremskoj Mitrovici – U 2023. godini: 67 požara, dva života izgubljena i četiri povređene osobe

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U protekloj godini, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici bili su angažovani, obavljajući ukupno 1.444 intervencije, što predstavlja značajan porast u odnosu na prethodnu godinu.

Prema statističkim podacima, u 2023. godini zabeleženo je 67 požara na teritoriji grada, što je rezultiralo izvršenjem istog broja uviđaja. Nažalost, u ovim nesrećama život je izgubilo dvoje ljudi, dok je četiri osobe povređeno. Ovi tragični događaji podsećaju nas na važnost preventivnih mera i brze reakcije u slučaju požara.

U poređenju sa prethodnom godinom, broj intervencija povećan je za 220, dok je broj požara ostao relativno sličan. Međutim, i pored povećanog broja intervencija, važno je istaći angažovanje i posvećenost pripadnika Odeljenja za vanredne situacije, koji su svojim efikasnim delovanjem sprečili veće tragedije i širenje požara.

Građani takođe igraju ključnu ulogu u očuvanju bezbednosti, pridržavajući se preventivnih mera i prijavljujući potencijalne opasnosti nadležnim službama.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

tuzno i jadno 31.01.2024. - 12:52 pm

…dok OVS dodje na mesto tragedije, OBJEKAT u centru grada (naglasavam u centru, sta bi tek bilo da je na periferiji, verovatno bi izgorelo celo naselje..) je 100% izgoreo (koliko su bili azurni i ‘brzi’), znaci bukvalno do temelja, a pocinioci (namerno je zapaljen, postoje video snimci..) i nalogodavci jos NISU PRONADJENI..???!!! Gde to ima, gde mi to zivimo, sta nam preostaje, da sami postanemo istrazni organi i delioci pravde, kada oni koji su zaduzeni za to nisu u ‘stanju’..ili….??!!!

Komentari su zatvoreni.