Održan koncert za Lunu Pilipović. Prikupljeno preko 45.000 dinara

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Baroknoj sali Muzeja Srema, održan je humanitarni koncert u organizaciji Udruženja Sirmium-grad dece. Cilj ovog koncerta bio je podrška maloj Luni Pilipović iz Šašinaca, koja se hrabro bori sa cerebralnom paralizom. Ovaj događaj je privukao mnoge ljude koji su želeli da pruže svoj doprinos i podrže Luninu borbu.

Inicijativa za organizaciju ovog događaja potekla je od Luninih budućih drugara iz Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj. Njihova želja da pomognu svojoj drugarici u teškim trenucima pokazuje veliku empatiju i solidarnost među decom.

Lunini budući drugari pokreću talas dobrote: Humanitarni koncert za Lunu Pilipović – Ozon Media

Tokom koncerta, publika je uživala u izvođenju različitih muzičkih numera, dok su se u isto vreme srca punila dobrotom i saosećanjem. Atmosfera je bila ispunjena toplinom i podrškom za malu Lunu i njenu porodicu.

Rezultat ove divne inicijative je izvanredan – prikupljeno je ukupno 45.920,00 dinara. Ova suma će biti od velike pomoći za Lunino lečenje i sve što je potrebno da bi se olakšao njen svakodnevni život.

Ovakvi događaji ne samo što pomažu u prikupljanju finansijske podrške, već i podižu svest o važnosti zajedništva i solidarnosti u našim zajednicama. Udruženje Sirmium-grad dece i Osnovna škola Jovan Jovanović Zmaj zaslužuju veliku pohvalu za svoju humanost i angažovanje u ovoj plemenitoj akciji.

Nadamo se da će ovaj primer inspirisati druge da se pridruže u borbi za bolji život onih kojima je podrška najpotrebnija. Luna i njena porodica imaju ne samo finansijsku podršku, već i podršku celog svog okruženja, što je neprocenjivo u njihovoj borbi protiv bolesti.

Možda Vam se svidi i