Objavljen novi konkurs za nezaposlene: Evo kako možete da dobijete subvencije

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) objavila je Javni poziv za dodelu subvencije za samozapošljavanje nezaposlenih lica uključenih u Program Garancija za mlade s područja Sremske Mitrovice, Niša i Kruševca.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu, a najkasnije do 31. oktobra 2024. godine, saopštili su iz NZS.

Odluka o odobravanju subvencije biće doneta u roku od 30 dana od dana podnošenja zahteva, dok zahtevi s biznis planom, čija je ocena manje od 50 bodova, neće biti razmatrani u postupku odlučivanja za dobijanje subvencije.

Javni poziv za samozapošljavanje sa svim potrebnim detaljima i uslovima za konkurisanje nalazi se na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje. Finansiranje se vrši iz budžeta Republike Srbije preko Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Pozivamo sve nezaposlene s područja Niša, Kruševca i Sremske Mitrovice da iskoriste ovu priliku za samozapošljavanje i ostvare subvenciju koja im može pomoći u započinjanju sopstvenog biznisa.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Andrijana Karahusic 10.07.2024. - 10:15 pm

Kako da predam

Odgovori
Ozon 10.07.2024. - 10:17 pm

Adresa je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Odgovori

Ostavi komentar