Nova dečija igrališta uskoro u MZ Sutjeska, MZ Martinci i inkluzivno dečije igralište kod Hale Pinki

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradska uprava Sremske Mitrovice je pokrenula inicijativu za unapređenje dečijih igrališta u nekoliko delova grada. Raspisan je tender za nabavku i postavljanje opreme na dečijim igralištima u Mesnim zajednicama Sutjeska i Martinci, kao i za inkluzivno dečije igralište kod Hale Pinki.

Ova inicijativa deo je šireg plana Gradske uprave da se deci omogući kvalitetniji i bezbedniji prostor za igru i zabavu.

Tender za nabavku i postavljanje opreme za nova dečija igrališta ističe 15. aprila 2024. godine. Nakon završetka tendera, očekuje se brzi početak radova na postavljanju opreme i uređenju igrališta.

Osim što će nova igrališta doneti radost i zabavu mališanima, ona će takođe doprineti fizičkom i socijalnom razvoju dece, pružajući im sigurno i inspirativno okruženje za igru i druženje.

Građani ovih Mesnih zajednica i korisnici Hale Pinki mogu očekivati moderna i bezbedna igrališta koja će biti opremljena različitim igračkama i spravama prilagođenim uzrastu dece, ali i inkluzivnim igračkama koje omogućavaju deci sa posebnim potrebama da se bezbedno i efikasno igraju.

Tender pogledajte OVDE

Možda Vam se svidi i