Nestala dva dečaka. Staratelj nestalog tinejdžera: „Molim sve da jave ukoliko su ga videli“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica -Od nedelje, četvrtog februara, Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) su nestali, ostavljajući svoje porodice u očaju i zabrinutosti. Dok se svaki dan bez njih čini kao večnost, staratelj četrnaestogodišnjaka, Milena Mijatović, izražava duboku zabrinutost i očaj zbog nestanka svog sina. Nestanak ova dva dečaka je prijavljem policiji koja intenzivno traga.

„Ništa nije ukazivalo na to da će dete nestati. Sve je bilo normalno i uobičajeno tog dana. Poslednji put sam ga videla oko 21 sat uveče, a ujutru kad sam se probudila, sin nije bio kod kuće“, rekla je gospođa Mijatović. „Tražili smo ga svuda po Mitrovici i Laćarku, ali bez uspeha. Pretpostavljam da ima na sebi sivu duksericu, ali nosio je i crnu jaknu koja nije u stanu. Molim svakoga ko ga vidi ili ima bilo kakvu informaciju da se javi policiji. To su deca i već je prošlo tri dana od njihovog nestanka. Poručila bih mu da se vrati kući, gde god da je i ako je nešto uradio, sve ćemo rešiti. Samo da on dođe kući.“

Ona dodaje da je poslednja informacija koju su dobili, da su viđeni u Beogradu. „Ja sam staratelj, ali i majka. Aleksandar je dete od sestre supruga. Dobili smo novu informaciju iz Beograda, zvali iz beogradskog taksija, taksista da je vozio dva dečaka, bili na stanici i zamolili taksistu da ih poveze. Nije mi jasno zašto su vozili dva maloletna dečaka, verovatno je taksisti bilo žao. Nadam se da su to bili oni i da je sve u redu“.

Porodica i prijatelji su u potpunom šoku i ne mogu da veruju da su dečaci nestali bez traga. Do sada se nije dešavalo da dečak nestane bez traga i glasa, a kako navode članovi porodice, poneo je mobilni telefon sa karticom svoje majke, ali nije bio dostupan. Na društvenim mrežama, porodica drugog tinejdžera takođe je apelovala za informacijama o nestalim dečacima, nadajući se da će se svako ko ih je prepoznao javiti nadležnim organima.

Nestanak Aleksandra i Nikole predstavlja težak udarac za njihove porodice. Apelujemo na sve građane da budu na oprezu i da se jave policiji sa bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u pronalaženju ovih tinejdžera.

Možda Vam se svidi i