Nedimović: „Gradićemo jeftine stanove za prosvetne i zdravstvene radnike u Mitrovici“. Evo gde je planirana gradnja!

Od strane Ozon
6 komentari

Sremska Mitrovica/Izbori 2024 – Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“, objavio je planove za izgradnju jeftinih stanova namenjenih prosvetnim i zdravstvenim radnicima u Sremskoj Mitrovici. Ovaj ambiciozni projekat ima za cilj da poboljša životne uslove ključnih radnika u zajednici i podrži njihov rad kroz obezbeđivanje povoljnijih stambenih rešenja.

„Zajedno sa svojim timom, napravili smo projekat za izgradnju jeftinih stanova na dve lokacije. Na ovim lokacijama ćemo ponuditi povoljne uslove za stanove za zdravstvene radnike, kao što smo to radili za snage bezbednosti zajedno sa državom. U naredne četiri godine, grad će iznaći mogućnosti da ovo realizujemo. Lokacije imamo, znanje imamo. Kao što smo uradili podvožnjak, baze, stanove za policajce i vojnike, tako ćemo uraditi stanove za prosvetne i zdravstvene radnike. Imamo rešenje za ovaj problem. Mitrovica zaslužuje samo kvalitet“, izjavio je Nedimović.

Lokacije predviđene za izgradnju stanova su naselje KPD u Sremskoj Mitrovici i mesto starog objekta brodogradilišta u Mačvanskoj Mitrovici. Ova inicijativa je deo šireg plana za unapređenje infrastrukture i kvaliteta života u Mitrovici, čime se direktno odgovara na potrebe lokalne zajednice.

Ovaj projekat dolazi nakon niza uspešno realizovanih infrastrukturnih projekata u Sremskoj Mitrovici, uključujući izgradnju podvožnjaka, bazena i stanova za policajce i vojnike. Nedimović i njegov tim ističu da su predani nastavku ulaganja u grad i poboljšanju životnih uslova za sve njegove stanovnike.

Izgradnja jeftinih stanova za prosvetne i zdravstvene radnike ne samo da će obezbediti bolje stambene uslove za ove važne članove društva, već će i dodatno motivisati mlade stručnjake da se posvete radu u obrazovanju i zdravstvu u Sremskoj Mitrovici.

 Naša lista je spremna da se ponovo uhvati ‘vrućih krompira’, da ponudi konkretne projekte i rešenja, ali tek nakon što građani izaberu nas. Ova kampanja će biti usmerena ka građanima, pitajući ih šta je njihov problem i šta je to što im je najvažnije. Svako goruće pitanje, svaki vrući problem biće tema kojom ćemo se baviti u ovoj kampanji.“ – izjavio je Branislav Nedimović..“

Možda Vam se svidi i

6 komentari

birač 25.05.2024. - 1:47 pm

…..a šta se dešava sa rekonstrukcijom pijace,obnova kuće Ćire Milekića,nova bolnica (kada kreće rekonstrukcija),prostor stare pivare,Vojarna,zgrada ZKS-a ,trotoari i kolovozi u centru (ulice :Sveti Sava ,ulica Svetog Dimitrija od pošte do palate pravde,završetak rekonstrukcije ulice Branko Radičević od Gomexa do plaže..započeto 2011,Vodna …)Dom Vojske , atmosferska kanalizacija,trotoari i parking u naselju M.Huđi….najavljeno pre 2-3 godine….hotel Sirmium, prostor iza ZKS takozvani parking ,pešačka zona Žitni trg (projekat postoji više od 10 godina)……i još dosta toga …..

Velja 25.05.2024. - 2:07 pm

A u drugim opstinama da se prave jeftini stanovi za prosvetne radnike?

Rajko 26.05.2024. - 6:28 am

Ko vas je do sada sprečavao da to radite

Rajko 26.05.2024. - 6:34 am

Pogledaj malo cene grejanja i komunalnih usluga u tvom gradu,sećaš li se još jednog obećanja u nekoj od izbornih kampanja koje si dao da ima uslova da cena grejanja bude i do 30% niža jer će kao tobože biti ugrađen kotao na bio masu, šta je sa tim.Ko bre više da glasa za vas lažovi

Ana 26.05.2024. - 3:09 pm

Kada planirate da uradite biciklističku stazu kroz ceo grad?

Rvi 26.05.2024. - 7:47 pm

Šta je teško obaćati,barem to ne košta niša.

Komentari su zatvoreni.