Najveći fudbalski brend Sremske Mitrovice odlazi u privatne ruke

Od strane Ozon
5 komentari

Sremska Mitrovica – Prvoligaški klub „Radnički“ iz Sremske Mitrovice, kako nezvanično saznajemo, od sledeće nedelje će preći u privatne ruke. Prema nezvaničnim izvorima, preduzetnik iz Sremske Mitrovice, Radiša Nikolić – Raša, preuzeće rukovođenje klubom.

Radiša Nikolić, poznatiji kao Raša, vlasnik je uspešne firme Domis. On će, kako se navodi, postati novi predsednik kluba, a finansiranje „Radničkog“ će od tog trenutka biti privatno. Ovaj korak označava prekretnicu za klub.

Ukoliko se ova tranzicija uspešno realizuje, FK „Radnički“ bi mogao da započne novo poglavlje u svojoj istoriji.

FK „Radnički“ Sremska Mitrovica je fudbalski klub sa bogatom tradicijom i istorijom. Trenutno se takmiči u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu srpskog fudbala. Klub je kroz decenije postao sinonim za sport i zajedništvo u Sremskoj Mitrovici, okupljajući brojne generacije ljubitelja fudbala.

Možda Vam se svidi i

5 komentari

Dule Dudule 05.06.2024. - 1:17 pm

Tako se to radi, ispod žita, da niko nema pojma. To je taj vruć krompir. Kako, bre, niko nije znao za tu prodaju, zašto ja nisam bio u mogućnosti da učestvujem u kupovini….. I sad će on da dobije nekoliko hektara zemljišta, pa će ako se ikad sagradi stadion na hipodromu FK Radnički da ode tamo, a Raši jadnom da ostanu hektri za zidanje zgrada. I gospodi koja su mu to obezbedila po stančić…. Radi mašinerija, sve puca…..

Odgovori
Mihajlo 05.06.2024. - 5:48 pm

Bravo

Odgovori
Oki 05.06.2024. - 5:16 pm

Kakva politika pozicija stadiona ekstra za zgrade a nov stadion van grada…..politika je čudo

Odgovori
Mare 05.06.2024. - 7:47 pm

Valjda će sad oterati onog mesara od sp.direktora DESPOTOVIĆA…Kakav neznalica..

Odgovori
Orko Borko 06.06.2024. - 12:53 pm

Bravo za Rasu,Nedima i ostale!! Jos malo bogatiji za koji milioncic!! Tako se to radi,kartko ali j…

Odgovori

Ostavi komentar