Na Vencu još nije očišćen sneg: Šta se dešava u saobraćaju

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pratite saobraćaj u Sremskoj Mitrovici na Ozon Media: Gužve, zastoje, i radare možete prijaviti na 066 80 38 762

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici, možete pratiti aktuelna dešavanja u saobraćaju na Ozon Media platformi. Bezbednost i efikasnost saobraćaja su od velike važnosti, stoga je važno biti informisan o eventualnim gužvama, zastojima i prisustvu radara na putevima.

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.


07.
40 – Putevi u Sremskoj Mitrovici su za sada prohodni, iako su vlažni i na njima ima malo snega, pa se preporučuje dodatni oprez.

07.30 – Na Vencu još nije očišćen sneg, pa izbegavajte taj deo ako možete.

07.30 – Ralica prođla putni pravac Bešenovo – Beočin

07.20 – Vozači javljaju da je na Vencu zastoj, čekaju se putari da pomere cisternu. Vrdnik trenutno grtalica pokušava očistiti, kolima se ne može.

07.05 – Zbog moguće poledice, šleperima i kamionima sa prikolicom zabranjeno je da saobraćaju na deonici Petrovaradin – Irig – raskrsnica za Vrdnik i drugom (silaznom) trakom na Fruškoj gori. 

Možda Vam se svidi i