Na usponu na Venac iz kamiona ispale kokoške: Pratite stanje u saobraćaju u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jutros oko 7 časova na usponu na Iriški venac, iz smera Novog Sada, iznad tunela kamion u sporoj traci sa sva četiri migavca, ispale kokoške iz prikolice. Vozačima se savetuje oprez.

Pratite saobraćaj u Sremskoj Mitrovici na Ozon Media: Gužve, zastoje, i radare možete prijaviti na 066 80 38 762

SREMSKA MITROVICA. U Sremskoj Mitrovici, možete pratiti aktuelna dešavanja u saobraćaju na Ozon Media platformi. Bezbednost i efikasnost saobraćaja su od velike važnosti, stoga je važno biti informisan o eventualnim gužvama, zastojima i prisustvu radara na putevima.

07.30 – Patrola – Hrtkovci

08.00 – Patrola – Na silasku sa Venca prema Novom Sadu

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.

Važno je da se pridržavate ograničenja brzine i poštujete saobraćajna pravila kako biste doprineli bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Radari su postavljeni kako bi se smanjila brzina i sprečile neželjene situacije. Ukoliko primetite prisustvo radara na određenoj lokaciji, možete obavestiti Ozon Media putem prijavljivanja na navedeni broj.

Možda Vam se svidi i